12 Mayıs 2013 Pazar

TEB Doktor Kart Uçak Bileti Kampanyası


TEB Doktor Kart, doktor ve diş hekimlerini yurtdışına tatile gönderiyor! 7 Mayıs 2013 – 14 Haziran 2013 tarihleri arasında onaylanmış ve bu tarihler arasında minimum 500 TL harcama yapmış TEB Doktor Kart sahipleri; Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Barcelona şehirlerinden birine gidiş dönüş uçak bileti kazanacak olup herhangi bir çekiliş olmayacaktır...



Hak kazanan TEB Doktor Kart sahiplerinin 19 Haziran’da bankamıza kayıtlı cep telefonlarına “Avrupa uçak bileti” hediye kodu gönderilecektir.
Gönderilen gidiş-dönüş Avrupa Uçak Bileti hediye kodu ile 45 gün içerisinde kampanya web sitesine (www.avrupayaucuyorum.com)* giriş yaparak rezervasyon formuna ulaşılacaktır.
Rezervasyon formu online olarak Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Barselona arasından 3 alternatif varış şehri ve 3 alternatif gidiş tarihi ile doldurulup online olarak 31 Temmuz 2013 tarihine kadar kampanya düzenleyicisine gönderilmelidir.
Uçulmak istenilen tarihler gönderilen kodun ulaşmasından bir yıl sonrasına kadar olan süreyi kapsayabilir. En son geri (uçuş) dönüş tarihi 19 Haziran 2014 olmalıdır.
Rezervasyon formunun kampanya düzenleyicisine gönderilmesine müteakiben, uçuş teklifini hazırlamak ve kampanya tarafından karşılanmayan vergi ve harçlar konusunda bilgi vermek amacı ile kampanya düzenleyicisi kampanyaya katılan TEB Doktor Kart sahipleri ile 48 saat içerisinde telefon ve e-mail ile bağlantı kurulacaktır.
Bilet ücretlerine havaalanı ve söz konusu olabilecek sair diğer tüm vergiler, harçlar hariçtir.
Rezervasyon ve havaalanı vergisinin tahsil edileceği kredi kartı bilgileri, uçuşu yapacak müşterimiz ile aynı olması gerekmektedir.
Kampanyaya katırlan TEB Doktor Kart sahipleri kendilerine sunulan uçuş teklifi onayını 24 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine bildirmelidirler ve müşterilerimizin onayı ile rezervasyon gerçekleşir. Online bilet e-mail ile müşterilerimize gönderilir.
Kampanya katılımı şahıslarla sınırlıdır, şirketler kampanyadan faydalanamazlar. Kampanya süresince, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilinecektir.
20 Aralık 2013 – 03 Ocak 2014 tarihleri uçulmak istenilen tarih olarak kampanya kapsamı dışındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen bir yorum yazınız.