9 Mayıs 2013 Perşembe

Vodefone Önce Kadın Kampanyası


Vodafone’dan Önce Kadın Destek Kampanyası kapsamında muhteşem bir fırsat sizleri bekliyor! Önce Kadın Destek Kampanyası ile faturasız hat sahibi kadınlarımız “tek seferde 25 TL yükleme ile tüm Vodafone’lularla kendi tarifeleri üzerinden konuşabilecekleri 100 TL’lik destek” kazanıyorlar!
Önce Kadın Destek Kampanyası ile faturasız hat sahibi kadınlarımız “tek seferde 25 TL yükleme ile tüm Vodafone’lularla kendi tarifeleri üzerinden konuşabilecekleri 100 TL’lik destek” kazanıyorlar.Tek yapmanız gereken KADIN yazıp 5005’e ücretsiz SMS göndermek. 


Tüm bireysel, ön ödemeli ve hattın yasal sahibi olan kadın abonelerimiz, KADIN yazıp 5005 SMS numarasına göndererek kayıt olduktan sonra kampanyadan faydalanabileceklerdir. Kampanya Cep Özgür ve Özgür Genç tarifelerinde geçerli değildir.
Kayıt olduktan sonra tek seferde yapılacak olan 25 TL yüklemeye karşılık, Vodafonelularla konuşma için kullanılabilecek 100 TL hediye edilecektir. Hediye TL'ler yüklendikten sonra 30 gün boyunca geçerlidir.
Kampanya 26 Nisan 2013 – 26 Temmuz 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihten sonra kampanya abonelikleri sona erer, kazanılan ve harcanmayan hediye TL'ler silinir.
Aboneler 30 gün içerisinde sadece ilk 25 TL yüklemeleri karşılığı hediye kazanırlar.
Kampanyaya katılmak için abonelerin Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kara listelerinde bulunmamaları gerekmektedir.
Kampanyadan yararlanabilmek için hat statüsü aktif olmalıdır.
Mernis doğrulaması yapılmayan aboneler kampanyadan faydalanamazlar.
Hediye TL'lerin kullanımı için abonenin kendi tarifesi geçerlidir.
Hediye TL'ler paket satın alma için kullanılamaz.
Hediye TL'ler yurtiçi kullanım için geçerlidir.
Hediye edilen TL'ler 3. kişilere transfer edilemez.
Hediye TL'ler yurtdışındaki (roaming) kullanımda (Kıbrıs dahil olmak üzere), uluslararası kullanımda, özel servis numara aramalarında kullanılamaz.
Abone tarafından TL iadesi talep edildiğinde hediyeler silinir.
Hediyenin geçerli olduğu süre dolduğunda mevcut hediye silinir, bir sonraki döneme devretmez.
Hattın iptal edilmesi, dondurulması, numara taşıma ile başka bir operatöre geçilmesi, faturalıya geçmesi durumunda hediyeler silinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen bir yorum yazınız.